Så tager vi hul på en ny sæson.

 

Bat, bolde og borde har i nogle måneder måttet vige for udendørs sysler, men snart er det igen tid til at slå dørene op for en ny bordtennissæson i Broager.

 

Der er allerede nogle, der er tyvstartet, men første officielle træningsaften er mandag d. 31. august. Foruden jer, der spillede sidste år (og forrige osv.), er nye spillere selvfølgelig mere end velkomne, så spred endelig rygtet om bordtennis i Broager.

 

Også i den kommende sæson træner ungdomsspillerne om mandagen fra kl. 18.45-20.00 under ledelse af Jørgen Johannsen. Seniorspillere træner mandag fra kl. 20.00-22.00. Vi har også onsdagen fra kl. 19.15, men når vi kommer lidt længere hen på efteråret er denne dag forbeholdt hjemmekampe i holdturneringen.

 

Vi har i de seneste sæsoner været godt repræsenteret i holdturneringen og i en række stævner og mesterskaber. Ved de sønderjyske mesterskaber i april vandt vi tilsammen 15 medaljer, heraf var de 6 af guld.

 

Med håbet om, at vi kan fortsætte disse gode takter og at bordene derfor må blive brugt flittigt, vil jeg på bestyrelsens vegne byde jer alle hjerteligt velkommen til en ny sæson i Broager bordtennis.

 

 

 

Venlig hilsen

 

Bent E. Nielsen, formand