Henning vandt klubmesterskabet 2022 for senior

 

Corona har i et par sæsoner forhindret afvikling af vores årlige klubmesterskaber, men tirsdag d. 3. maj blev der atter  dystet om denne ærefulde titel. Og det blev Henning Damgaard Nissen, der løb af med sejren. I finalen vandt Henning en klar 3-0 sejr over Mogens Barlebo, den regerende mester. Sætcifrene lød på 11-9, 11-8 og 11-5. En forholdsvis klar afgørelse, men der var mange gode dueller, der fremkaldte klapsalver fra tilskuerne. I øvrigt havde de to finalister også mødt hinanden i den indledende pulje, hvor Mogens havde presset Henning ud i 5 sæt, men også der trak den nye klubmester det længste strå.

 

I semifinalen vandt Henning over den ellers godt kæmpende Cornel Trøstrup, mens Mogens vendte 0-11 i 1. sæt til en klar 3-1 sejr over Bent E. Nielsen. Også Wieslaw Winiarski og Per Berthing var med på denne aftenen, som på hyggelig vis blev afsluttet med en kold øl.

 

På billederne ses først en situation fra finalen, hvor Henning server koncentreret, mens Mogens er parat til at tage imod.

Dernæst en glad Henning, der har fået overrakt den eftertragtede vandrepokal af klubbens formand.