Kære spillere og forældre til spillere i BUI-bordtennis

For mere end 3 måneder siden satte coronasituationen vores sport på en pause af uvis varighed. Vi ved, at I sikkert alle har savnet at være i gang med bord, bat og bolde i Broagerhallen.

Her i juni er der efterhånden blevet lempet på restriktionerne, så bordtennis og andre indendørs idrætsgrene bliver mulige. Dog gælder der særlige retningslinjer, som Bordtennis Danmark har udsendt til klubberne. Det er ret omfattende, som I kan læse her. Klubbens bestyrelse arbejder nu på at finde ud af, hvordan retningslinjerne kan føres ud i livet i Broager, så det vil være trygt at komme til bordtennis.

Broagerhallen er lukket i juli på grund af sommerferie. Herefter vil der – hvis alt er på plads - være opstart mandag d. 17. august, hvor Christina Johannsen står for ungdomstræningen fra kl. 18.30 – 20.00. Herefter tager seniorspillerne over resten af aftenen.

I den kommende sæson skal vi igen spille i Hal 1 om mandagen, mens vi råder over Broager-salen tirsdag og onsdag.

I den sæson, der nu er slut, har der været en stor tilstrømning af især ungdomsspillere. Vores 12 borde har været i brug hver eneste mandag, og det har været nødvendigt at spille double i meget af tiden. Derfor har vi benyttet ventetiden under corona til at anskaffe to splinternye borde:-). Tak til Per og Wieslaw for at samle dem, så de nu er klar til den nye sæson. Derudover arbejder vi på at skaffe midler til endnu flere borde og bander, så vores sport kan udøves under så gode forhold som muligt.

I bestyrelsen følger vi Bordtennis Danmarks retningslinjer nøje. De kan blive ændret henover sommeren, enten til den ene eller den anden side. I hører derfor nærmere fra os i begyndelsen af august.

Indtil da ønsker vi jer en rigtig god sommer. Vi håber, at det bliver et gensyn med alle, når vi igen kan mødes omkring bordtennisbordene.

På bestyrelsens vegne

Bent Nielsen, formand